Σπανός: «Με τον Κάναντι στοχεύουμε πάντα στην κορυφή»

Συντάκτης: Share:
Ατρόμητος: «Πρόκειται για εισηγητική έκθεση και όχι απόφαση»!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις κι αφού παραδέχθηκε τα δικά του λάθη στο φινάλε της πρώτης εποχής του Νταμίρ Κάναντι στο Περιστέρι, ανέβασε ξανά τον πήχη – μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά το επίσημο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής του Αυστριακού τεχνικού στον Ατρόμητο.

 

Ο Γιώργος Σπανός επεσήμανε τις καλές σχέσεις που είχε πάντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με τον Κάναντι όπως και την καλή “χημεία” που υπάρχει ανάμεσα στον συγκεκριμένο τεχνικό και την ομάδα του Περιστερίου για ένα καλύτερο αύριο όπου βέβαια πρώτος στόχος θα είναι τα πλέϊ-οφ και η συμμετοχή του Ατρομήτου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

 

Επεσήμανε τις θέσεις του αναφορικά με την πρόοδο του ποδοσφαίρου όχι μέσα από την όποια αναδιάρθρωση – όπως τόνισε χαρακτηριστικά – αλλά από έναν σωστό προγραμματισμό που θα βάλει το μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε υγιείς βάσεις. Τέλος ο πρόεδρος του Ατρομήτου ανέφερε πως γίνονται οι σωστές κινήσεις, στο μεταγραφικό πεδίο, έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της, στη νέα σεζόν.

Scroll Up