Σπανός: «Ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος»

Συντάκτης: Share:

Εμφανώς ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, αφιερώνοντας το αποτέλεσμα στον Τσιγκρίνσκι και στον λαό της Ουκρανίας.

 

Αναλυτικά:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα του: «Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αν μου λέγανε ότι θα κερδίζαμε έναν βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ θα ήμουνα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Βλέποντας όμως όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού εμείς είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τελικά το παιχνίδι. Βέβαια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος».

 

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν φοβήθηκε τον ΠΑΟΚ παίζοντας και επιθετικό ποδόσφαιρο: «Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και θέλει να παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, θέλαμε τον χρόνο μας για να προσαρμοστούμε. Εμείς κοιτάμε στα μάτια όποιον αντίπαλο έχουμε».

 

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Αφιερώνουμε στον Τσιγκρίνσκι αυτή την επιτυχία, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του αλλά και σε όλον τον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται σκληρά αυτές τις δύσκολες ώρες».