Στο μνημείο του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού βρέθηκε σήμερα (14/5) ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο.
Άρης και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι σε λίγες ώρες (20:00) σε ένα ματς “τελικό” για τις δύο ομάδες, αφού το μεταξύ τους αποτέλεσμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση ο Σέρχιο Αραούχο που παρότι είναι τραυματίας βρίσκεται στην αποστολή της Ένωσης, επισκέφθηκε το μνημείο του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και άφησε μία φανέλα του.
Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ θα τιμηθεί πριν την έναρξη του αγώνα από την Δομή «Εις το όνομα του Άλκη».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και το βίντεο από το μνημείο του αδικοχαμένου Άλκη:
«Ο @sergioaraujo11 άφησε τη φανέλα του στο μνημείο του Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη! 💛
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!»
- Tags: ΑΕΚ, Άλκης Καμπανός, ΑΡΗΣ, Μνημείο Άλκη Καμπανού, Σέρχιο Αραούχο