Συλαϊδόπουλος: « Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία- Βγάλαμε ότι είχαμε στο γήπεδο»

Συντάκτης: Share:

Λίγο μετά τo τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, ο προσωρινός προπονητής των «πρασίνων», Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σχολίασε μεταξύ άλλων ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν θα μπορούσαν να χάσουν το ματς αυτό.

«Πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο είναι η δημιουργία και το δεύτερο είναι η πίστη και η αντίδραση. Είναι ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να το χάσει», τόνισε ο Συλαϊδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Εάν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική ενέργεια ή στην τελική επιλογή σε πάσα θα μπορούσαμε καλύτερα. Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία. Βγάλαμε ότι είχαμε στο γήπεδο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση: «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είδαμε μία θετικότητα και μία αισιοδοξία. Νομίζω ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς».

Για τον τρόπο που προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του μετά το 2-1: «Στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα συναισθήματα. Στα τελευταία 15 λεπτά είδαμε μία προσπάθεια. Σίγουρα προσπαθήσαμε να βάλουμε μία θετικότητα για να επηρεάσει έστω στο 1% τον κάθε παίκτη».

Για τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη: «Δεν διαχωρίζω κανέναν παίκτη. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο και με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη δημιουργήσαμε προβλήματα. Στο ποδόσφαιρο το να κάνεις τα απλά πράγματα καλά είναι σημαντικό.

 

Για το τι είπε στο ημίχρονο: «Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με 1-0. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Ο τρόπος όμως και η διάθεση των παιδιών πρέπει να χειροκροτηθεί. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να βγάλουμε αυτοπεποίθηση. Εγώ είμαι προπονητής Ακαδημιών αλλά ως προπονητής της πρώτης ομάδας αισθανόμουν ψηλότερος.