Το ‘πε και το… ‘κανε η ΑΕΛ! (pic)

Συντάκτης: Share:

Την υπόσχεση να κάνει δώρο προς τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο μία διώροφη τούρτα στα χρώματα της «Πύδνας Κίτρους», όπως αποκάλεσε περιπαικτικά τον ΝΠΣ Βόλο (λόγω του ΑΦΜ που είχε αγοράσει ο δεύτερος από την πρώτη ομάδα), υλοποίησε εντέλει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας!

Θυμίζουμε, ότι ύστερα από τη λήξη της θεσσαλικής κόντρας για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 που διεξήχθη στο «AEL FC Arena» με νικήτρια τη γηπεδούχο ΑΕΛ, ο κ. Μπέος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του αγώνα.

Οι «βυσσινί» απάντησαν στην ανακοίνωση αυτή με τη δική τους τοποθέτηση, μέσα στην οποία συμπεριλαμβανόταν, μεταξύ άλλων, και η δέσμευση για το «γλυκό» δώρο που θα έστελνε στον «πικραμένο» από την ήττα δήμαρχο του Βόλου.

Εντέλει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος η τούρτα εστάλη, μαζί με την… κατάλληλη για την περίσταση αφιέρωση, με τον ίδιο να δέχεται την πλάκα του Αλέξη Κούγια, αλλά και να επιφυλάσσεται να ανταποδώσει το δώρο αυτό στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι του δευτέρου γύρου!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε, τόσο τη φωτογραφία της τούρτας που… αφιέρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Αχιλλέα Μπέο, όσο και τα όσα έγραψε ο δήμαρχος Βόλου ως απάντηση:

«Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται. Διώροφη τούρτα, λοιπόν, σε μπλε και κόκκινο μου έστειλε ο Αλέξης ο Κούγιας με την αφιέρωση «στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας». Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…».