Τσιντώτας: “Τώρα σκεφτόμαστε την Σεντ Γκάλεν και την πρόκριση -Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια”

Συντάκτης: Share:

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Αγρίνιο, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που έπιασε το πέναλτι του Ματσόλα και ήταν κομβικός για την ΑΕΚ ώστε να φύγει η ομάδα με τη νίκη, μίλησε στη NOVA.

Όσα είπε o γκολκίπερ της ΑΕΚ:

Για το ότι ο Καρέρα είπε ότι η επέμβαση στο πέναλτι ήταν φάση “Με κάνει χαρούμενο η δήλωση Καρέρα. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, είναι άδικο με τη δική μου επέμβαση να τους καλύψω Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν ένα ματς που έπρεπε το πάρουμε, συγχαρητήρια σε όλους. Έχω μελετήσει που χτυπά ο κάθε παίκτης τα πέναλτι, δεν ήταν και καλό το χτύπημα και κατέληξε η μπάλα στο σώμα μου”.

Για την επέμβαση του τελικού και την σημερινή: “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την επέμβαση του τελικού και αυτή. Σίγουρα αυτή πιο σημαντική γιατί δίνει τη νίκη”.

Για την εικόνα στο πρώτο μέρος: “Χάσαμε το πρώτο μέρος. Με την είσοδο του Πέτρου έγινε πιο επιθετικό το σχήμα και καταφέραμε μέχρι να βάλουμε το γκολ και κάναμε φάσεις. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι το ματς είχε γυρίσει υπέρ μας και ήρθε το γκολ”.

Για την Σεντ Γκάλεν: “Ο Παναιτωλικός πέρασε, μπήκαμε με το δεξί, πλέον σκεφτόμαστε το Ευρωπαϊκό ματς. Πρέπει να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την θέση του τερματοφύλακα: “Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, θα έρθουν καλές και κακές στιγμές, καταφέρουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο στο γήπεδο”.

Για την μεταγραφή Μπάρκα και τη δική του παρουσία: “Συγχαρητήρια στο Βασίλη πήρε μεγάλη μεταγραφή και του εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ συνέχισα να δουλεύω με τη διαφορά ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία φέτος να ξεκινάω και είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω”.

Για το εξωτερικό: “Δεν σκέφτομαι τώρα το εξωτερικό να είμαστεγεροί να πετύχουμε τους στόχους μας ο πρώτοςλόγος ειναι στην ΑΕΚ”.

Για την σεζόν που ξεκίνησε: “Θα είναι δύσκολη η νέα χρονιά, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά να παίρνουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίζουμε”.