Τσιώλης: “Είχα συναντήσει απίστευτα προβλήματα στον Άρη”!

Συντάκτης: Share:
"Πολύ καλά θα κάνει ο Άρης, εάν κρατήσει τον Τερζή στον πάγκο"!

Ευτυχής για την επιστροφή στους πάγκους αλλά και για τη συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο σε μία ακόμη ομάδα δήλωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Σάκης Τσιώλης.

Ο 61χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη για τον ίδιο περίοδο που απείχε από τους πάγκους.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

– την επιστροφή του στους πάγκους: «Ήταν παράξενα αυτά τα δύο χρόνια αποχής, αλλά πολύ δημιουργικά. Ασχολήθηκα πολύ με το ποδόσφαιρο και στα ΤΕΦΑΑ κάναμε προπονητική υψηλού επιπέδου. Όλη αυτή η ιστορία ήταν πολύ ωφέλιμη, αλλά μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου».

 

– τη συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό Βόλου. Πέρα από τα απίστευτα προβλήματα που συνάντησα στον Άρη, είχα την τύχη να εργαστώ σε συλλόγους που είχαν καλή οργάνωση και συνέπεια».

 

– τη μεταγραφική ενίσχυση: «Έχουμε κάνει προεργασία και τις επόμενες μέρες θα κλείσουμε το ρόστερ για να είμαστε έτοιμοι στην προετοιμασία. Σε όσες ομάδες ήμουν τα τελευταία 10-15 χρόνια αυτό που έκανα είναι να συζητώ με τους συνεργάτες μου για τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουμε. Κάπως έτσι είχαμε βρει τον Μπαράλες και έγινε πρώτος σκόρερ».

 

Πηγή: ΣΠΟΡ FM 94,6

Scroll Up