Τσούμπερ: «Εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ»

Συντάκτης: Share:

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, αλλά και στους στόχους του με την ομάδα.

«Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα», είπε μεταξύ άλλων, ενώ υποστήριξε πως ήταν εύκολη απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ.

 

«Είναι πραγματικά όμορφο το να βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια πολύ μακρά μέρα για μένα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέποντας τα πρόσωπα των ανθρώπων εδώ νιώθω περήφανος, όπως και με τα τρόπαια εδώ… Οπότε, είμαι πολύ πολύ χαρούμενος.

Είχα πολύ καλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του κλαμπ, ήμασταν σε επαφή για μια μεγάλη περίοδο και η προσπάθεια που έκαναν ήταν… Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα ήταν να νιώθω πως όλο το κλαμπ με θέλει πολύ, οπότε στο τέλος ήταν μια εύκολη απόφαση. (Το πρώτο που έμαθα για την ΑΕΚ) ήταν ότι πρέπει να κατακτά τίτλους και να κερδίζει τους ανταγωνιστές της.

Καταρχήν θέλω να μην έχω τραυματισμούς, όλοι μας, όλη η ομάδα. Γιατί ως ομάδα έχουμε μεγάλη ποιότητα και αν όλοι οι παίκτες είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να τα πετύχω μαζί τους», ανέφερε.