Χάβος: «Θα γυρίσει και θα πάρουμε και νίκες»

Συντάκτης: Share:

Στην εμφάνιση αντί του αποτελέσματος επέλεξε να σταθεί ο Μάκη Χάβος μετά το 0-0 του Παναιτωλικού με τον Παναιτωλικό, με τον προπονητή των Αγρινιωτών μάλιστα να δείχνει σίγουρος ότι σύντομα θα έρθουν και οι νίκες για την ομάδα του.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος:

Για το σημερινό ματς: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Την παρακολουθήσαμε σε πολλά παιχνίδια και αλλάζει εύκολα σχηματισμό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι και κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, αλλά δεν κάναμε φάσεις. Δεν γίναμε απειλητικοί αν και ήμασταν εξαιρετικοί στο τακτικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά από ένα σημείο και έπειτα είχαμε τον έλεγχο και κάναμε φάσεις για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Έχει σημασία όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι να μη το χάνεις. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο».

 

Για το γιατί δεν κερδίζει ο Παναιτωλικός: «Παίζει ρόλο η τύχη και η αποτελεσματικότητα. Θα γυρίσει και θα πάρουμε και νίκες».

 

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα: «Το έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση απ’ την πρώτη μέρα που είμαι εδώ και θα πάρουμε παίκτες. Βρισκόμαστε σε αναζητήσεις».

 

Για την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Για εμένα ο Παναθηναϊκός έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή και βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Είναι καθαρή τύχη που έχει δημιουργηθεί αυτό το στατιστικό».