Χατζηγιόβανης: «Δεν πειράζει, ο Θεός βλέπει»

Συντάκτης: Share:

Στα πέναλτι που θα έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και θέλαμε να το συνεχίσουμε. Ήμασταν ανώτεροι απ’ τον Ολυμπιακό το είδε όλος ο κόσμος. Στο δεύτερο πέσαμε, δεν δείξαμε την ίδια απόδοση και μια φάση τους λίγο τυχερή, έφερε το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στεναχωρημένοι απ’ το αποτέλεσμα αλλά περήφανος για την ομάδα».

 

Για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του: «Το λέμε σε κάθε ματς αυτό. Θέλουμε δουλειά δε γίνεται αλλιώς. Ο κάθε παίκτης ατομικά πρέπει να δουλεύει για να το καταφέρει. Είναι φανερό πως το χρειαζόμαστε από κάθε παίκτη».

 

Σε ερώτηση για το πλάνο της ομάδας, απάντησε: «Το πιστεύαμε και είπαμε να το… χτυπήσουμε στα ίσα το ματς. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την ίδια απόδοση».

 

Για την διαιτησία: «Δε μ’ αρέσει να μιλάω για διαιτησία ειδικά όταν παίζουν ξένοι διαιτητές. Είδαμε το πέναλτι, είναι κρίμα. Το μόνο που ζητάω είναι να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού. Νομίζω πως του Μπουζούκη είναι ακόμη πιο καθαρό πέναλτι, ενώ του Μακέντα το είδα κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Να σέβονται την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού ανεξάρτητα απ’ την βαθμολογία. Αν γίνει εκεί το 1-0 είναι διαφορετικό ματς. Στο πρώτο μέρος με 0-1 δεν ξέρεις μετά τι θα γινόταν. Θέλω να σέβονται την προσπάθειά μας».

 

Για το νέο έτος: «Για μένα να είμαι βασικό μέλος του Παναθηναϊκού. Θέλω να κληθώ στην Εθνική και να βοηθήσω την ομάδα όντας καλός σε κάθε ματς. Βαθμολογικά να είμαστε στην εξάδα και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

 

Σε εκείνο το σημείο είδε τη φάση του πέναλτι και είπε: «Δεν πειράζει ο Θεός βλέπει».