Χατζηγιοβάνης: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα επιθετικά»

Συντάκτης: Share:

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA για την αδυναμία του Παναθηναϊκού στο επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι έτοιμος ενόψει Βόλου:

«Eίμαι απόλυτα έτοιμος. Έκανα την κατάλληλη προπόνηση και μπήκα με την ομάδα».

Για το νικηφόρο σερί και για το μηδέν στην άμυνα:

«Σιγά σιγά τις γκέλες που είχαμε κάνει, τις καλύπτουμε και συνεχίζουμε. Είναι καλό το σερί και θέλουμε με τον Βόλο να πάμε για την νίκη. Βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι πλησιάζουμε τους από πάνω μας.

Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην τύχη. Και οι άλλες ομάδες κάνουν φάσεις, υπήρχαν στιγμές που ήμασταν και τυχεροί. Η τύχη είναι μαζί μας. Έχουμε και τον Διούδη που μας έχει σώσει πολλές φορές και οφείλω να το πω. Έχουμε καλό τερματοφύλακα. Όταν η τύχη είναι με το μέρος σου και έχεις και καλό τερματοφύλακα… Φυσικά όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής μας δουλεύει να κάνουμε καλή άμυνα. Έχουμε και τύχη. Όταν για παράδειγμα ο αντίπαλος χάνει γκολ πάνω στην γραμμή, είναι τύχη».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού δημιουργικά:

«Επιθετικά πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιότητα, με την ποιότητα αυτή, είτε ατομικά, είτε με συνδυασμούς 1-2φτιάχνουμε τις φάσεις και κάνουμε γκολ. Κάνεις άμυνα καλή, αν δεν μπορείς να κάνεις φάσεις, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Βάζεις ένα γκολ και μετά κάνεις καλή άμυνα, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι».