Τεβεκέλης: “Δυο πέναλτι μπορούσε να δώσει ο διαιτητής υπέρ του ΠΑΟΚ στοι ΟΑΚΑ”!

Συντάκτης: Share:
Τεβεκέλης: "Δυο πέναλτι μπορούσε να δώσει ο διαιτητής υπέρ του ΠΑΟΚ στοι ΟΑΚΑ"!

Φιλοξενούμενος της εκπομπής “Σφήνα στα σπορ” της TV-100 ήταν ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης και του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ…

Ο κ. Τεβεκέλης, είπε: “Ο διαιτητής παρασύρθηκε σε δυο φάσεις, τις οποίες πιστεύω ότι δεν είδε τις παραβάσεις. Η πρώτη είναι στην ανατροπή του Ζίφκοβιτς μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, για την οποία εάν πήγαινε στο VAR, θα το έβλεπε. Είναι πιθανό να την πατήσεις μέσα στη διάρκεια του αγώνα, αλλά γι αυτό υπάρχει το VAR, για να διορθώνει λάθη. Εάν πήγαινε στο VAR, θα έβλεπε ότι ήταν πέναλτι. Η άλλη φάση, που μπορούσε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν η περίπτωση του Μάτος, που πήδηξε για κεφαλιά και έπεσε απρόσεκτα πάνω του ο αντίπαλος παίκτης της ΑΕΚ. Ήταν πέναλτι και μπορούσε να το δει κι αυτό στο VAR, αλλά δεν πήγε, ούτε του είπαν κάτι αυτοί που ήλεγχαν το VAR, πράγμα που μου προκαλεί έκπληξη”.

Για τη φάση του χεριού του Σάκχοφ, είπε ότι “δεν ήταν πέναλτι, ο κανονισμός ευνοεί τον αμυντικό, ενώ αντίθετα στην περίπτωση του γκολ του Τζόλη, σωστά ακυρώθηκε γιατί η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και ο κανονισμός δεν ευνοεί τον επιθετικό”.

 

 

Scroll Up