Τερζής: «Έφυγαν αρκετοί παίκτες, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε»

Συντάκτης: Share:

Ο βοηθός του Χέρμαν Μπούργος στον πάγκο του Άρη, Απόστολος Τερζής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA για την πορεία της προετοιμασίας, τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά για τα επικείμενα φιλικά παιχνίδια των “κιτρινόμαυρων”.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά, ο Απόστολος Τερζής σχολίασε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία: “Με την ενσωμάτωση των διεθνών μας παικτών, και χωρίς να έχουμε κάποιο απρόοπτο μέχρι στιγμής στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, διάγουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Θα δώσουμε και τρία φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο αυτού. Θα κοιτάξουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά να προετοιμάσουμε όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα μας για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, στις 21 Ιουλίου”.

Σε ό,τι αφορά στα τρία δυνατά φιλικά του Άρη στην Αυστρία, με αντιπάλους το Αμβούργο, την Γάνδη και τον Άρη Λεμεσού, τα οποία θα μεταδώσει η NOVA, και πόσο αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα να μονταριστεί, είπε ο Απόστολος Τερζής: “Τα φιλικά μας είναι με δυνατούς αντιπάλους. Σίγουρα θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε το δυνατόν καλύτερα και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλουμε σε αυτά να δούμε τα λάθη μας και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι θα μας βοηθήσουν σε αυτό”.

Για τις ανακατατάξεις στο ρόστερ, που σημαίνει έξτρα βαθμός δυσκολίας για την τεχνική ηγεσία, τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ανακατατάξεις στο ρόστερ. Έφυγαν αρκετοί παίκτες που υπήρχαν σε αυτό την περασμένη σεζόν, ενώ περιμένουμε τους αντικαταστάτες τους. Ξέρουμε ότι πολλές περιπτώσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και περιμένουμε την ολοκλήρωση των μεταγραφών”.

Κι όσο για το μοντάρισμα της ομάδας, που είναι το ζητούμενο, εξήγησε: “Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μονταριστεί η ομάδα. Ειδικά τώρα, που έχουμε πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Αυτή είναι η δουλειά μας, όμως, όποιος έρχεται να μπει στο κλίμα και να ενσωματωθεί το δυνατόν γρηγορότερα με τους υπάρχοντες παίκτες”.