Θυμήθηκε ο Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ θυμάται και ο ΠΑΟΚ πώς την κοπάνησε…

Συντάκτης: Share:
Ραζβάν Λουτσέσκου: Προπονητής του μήνα στη Σαουδική Αραβία

Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσει όσα πέρασε στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, η στάση του οποίου τις ημέρες της αποχώρησης δεν ήταν η πρέπουσα, παρά το ότι ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ γι αυτό…

Για το ότι δηλαδή άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού τρεις ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και έτρεχαν άρον-άρον στην Πορτογαλία για να βρουν προπονητή, με εντολή Σαββίδη.

Μιλώντας σε ρουμανική ιστοσελίδα ο Ράζβαν Λουτσέσκου θυμήθηκε τα δυο πιο σημαντικά παιχνίδια του στον ΠΑΟΚ και εκτός από τον τελικό του 2018, ανέφερε και τα παρακάτω: «Στις 10 Φεβρουαρίου του 2019 στην Θεσσαλονίκη, όταν πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό που μας οδήγησε ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. Ήταν απόλυτη ικανοποίηση, υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου».

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος το 2018, όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ, λίγο μετά την τεράστια αδικία που δεχθήκαμε όταν μας έκλεψαν το πρωτάθλημα που κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το συγκεκριμένο ματς ήταν μια απόδειξη για εμάς ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα αγωνιστικά και θα μου μείνει αξέχαστη η υποδοχή στην Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου», είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

Scroll Up