Τηλεδιάσκεψη με Ιβάν: Παίξτε για τον πρόεδρο και για τον λαό του ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

Οι πτήσεις από Ρωσία ακόμη δεν επιτρέπονται και μάλιστα δεν θα μπορέσουν να έρθουν τα αεροπλάνα από εκεί, ούτε στις 15 Ιουνίου, όταν και ανοίγουν τα ελληνικά αεροδρόμια.

Ως εκ τούτου, ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος, θα παραμείνουν στο Ροστόφ και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες του ΠΑΟΚ, για να φτάσουν στην πρώτη νίκη στα πλέι οφ, που θεωρείται πολύ σημαντική για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του, ζήτησε να μην ασχολείται κανένας στον ΠΑΟΚ με τις μεταγραφές, «γιατί έχουμε μεγάλους αγώνες μπροστά μας», όπως έγραψε, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα πρέπει να σκέφτονται όλοι πλέον τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μέσα στην εβδομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει με παίκτες και προπονητές, μέσω Skype, για να τους μεταφέρει τις σκέψεις του για το ματς και πιθανότατα να ζητήσει να παίξουν για τον ίδιο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που δεν θα είναι παρόντες σε αυτή τη μάχη, στην άδεια Τούμπα…

 

Scroll Up