Τόνι Κρόος: «Σκοπεύω να μείνω στη Ρεάλ για τις επόμενες τρεις σεζόν»

Συντάκτης: Share:
Δεν πήρε στην αποστολή της Ρεάλ ο Σολάρι τον Κροος

Ο Γερμανός διεθνής μέσος, Τόνι Κρόος, αποκάλυψε με δηλώσεις του στο Eurosport Germany ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία βρίσκεται από το 2014.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Σκοπεύω να είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις σεζόν. Θα είμαι τότε 33 ετών και θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναρωτηθώ: πώς νιώθεις σωματικά, έχεις ακόμα κίνητρο, θέλεις ακόμα να συνεχίσεις;».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου το 2014, μετά από διαφωνία με τη διοίκηση και όπως είπε δεν το μετάνιωσε:

«Εκ των υστέρων, όλοι (στην Μπάγερν) θα μπορούσαν να μετανιώνουν που με άφησαν να φύγω, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου. Είχα τις πεποιθήσεις μου, η Μπάγερν είχε τις δικές της, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από τον χωρισμό».

Διευκρίνισε επίσης τα σχόλια που έκανε στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, σχετικά με την πιθανή μείωση των μισθών των παικτών:

«Η δήλωσή μου είχε γίνει σε μια εποχή που δεν συζητούσαμε καν με τη Ρεάλ για μια μείωση μισθών (…) Προτιμώ να πάρω το σύνολο (του μισθού μου) και να το δώσω σε όσους το χρειάζονται… Όταν όμως μας πλησίασε ο σύλλογος, έγινε σαφές ότι έπρεπε να εγκαταλείψουμε μέρος του μισθού μας για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους του». 

 

Scroll Up