ΤΩΡΑ: Ο Καρυπίδης πληρώνει το παράβολο για να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς ο Άρης!

Συντάκτης: Share:
Αναβολή στην υπόθεση της αφαίρεσης έξι βαθμών από τον Άρη, λόγω του γεγονότος ότι ακόμη δεν πληρούνται οι οικονομικοί όροι για τη συζήτηση της έφεσης, αφού η ΕΠΟ δεν πλήρωσε το ποσοστό της και έτσι αναγκάζεται να πληρώσει τα χρήματα, ο Θόδωρος Καρυπίδης .

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους, προκειμένου να δικαιωθεί για το -6 και στο πλαίσιο αυτό, θα πληρώσει και το παράβολο της ΕΠΟ!
H «κίτρινη» ΠΑΕ, έχει καταβάλει κανονικά το παράβολο των 22.000 ευρώ, για να φτάσει η υπόθεση των -6 στο CAS, περίμενε την ΕΠΟ να κάνει το χρέος της, προκειμένου να γίνει η δίκη! Η ΕΠΟ, ως η μία διάδικος, θα έπρεπε εκείνη να καταβάλει τις 22.000 ευρώ, αλλά μέχρι χθες, που έληγε η διορία, αυτό δεν έγινε.
Έτσι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, το CAS έδωσε παράταση μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Εάν και εφόσον δεν πληρώσει και πάλι η ΕΠΟ, τότε θα το κάνει αυτό η ΠΑΕ Άρης, αφού δεν υπάρχει χρόνος για νέα παράταση!
Θυμίζουμε, ότι εάν οι «κιτρινόμαυροι» κερδίσουν την υπόθεση και δικαιωθούν, τότε -πέρα από το +6 που θα του πιστωθεί στη βαθμολογία- το σύνολο των εξόδων (44.000 ευρώ), για τα παράβολα θα βαρύνουν την ΕΠΟ. Τότε, θα πρέπει να αναλάβει αυτό το ποσό να το πληρώσει ο ταμίας της ΕΠΟ, κάτι που το γνωρίζουν στην Ομοσπονδία.
Αυτό που ενδιαφέρει βέβαια τον Άρη, είναι να δικαιωθεί και να του επιστραφούν οι βαθμοί, τους οποίους κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους έως τώρα και θα έπρεπε να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και όχι στο μέσον της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.