Τόσα λεφτά ζητάει ο ΠΑΟΚ για Γιαννούλη! Όποιος τα έχει, μπορεί να τον αποκτήσει!

Συντάκτης: Share:
Έχουν τρελαθεί με Γιαννούλη οι Ιταλοί! "Εύκολη μεταγραφή για Αταλάντα", λένε...

Όπως γράφει το maxifoot.fr ο προπονητής των “στεφανουά” Κλοντ Πιέλ θέλει να κάνει τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και μια από αυτές πολύ πιθανόν να είναι αυτή του Γιαννούλη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

“Αναζητείται μια λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας για την Σεντ Ετιέν. Ο Μιγκέλ Τραούκο δεν θα μείνει στο ρόστερ και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από Σάλκε και Μαγιόρκα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης που εκτιμάται ότι μπορεί να έρθει με 5.000.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ είναι μια από τις επιλογές του Κλοντ Πιέλ. Υπάρχει και η επιλογή του Κρίστοφερ Οπερί από την Σατορού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σίγουρα είναι μια… λιγότερο ακριβή περίπτωση”, γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Με 5.000.000 ευρώ δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή του Γιαννούλη, ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις σίγουρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 8.000.000 ευρώ για τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ, που ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, κρατώντας και ένα ποσοστό μεταπώλησης (π.χ. 25%) στην περίπτωση νέας μετακίνησής του.

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα είναι 10 εκ. ευρώ, όποιος τα δίνει, θα τον αποκτήσει, αλλά και με λιγότερα κατά 2 εκ. ευρώ, με παράλληλη εκχώρηση δικαιωμάτων μεταπώλησης, μπορεί να πουληθεί ο διεθνής μπακ, σύμφωνα με εκτιμήσεις ατζέντηδων.

 

Scroll Up