Τόσους βαθμούς πήρε ο Άρης από τη φετινή πορεία στην Ευρώπη! Μπόνους για την επόμενη χρονιά…

Συντάκτης: Share:

Οι κιτρινόμαυροι του Βορρά, ολοκλήρωσαν τη φετινή τους πορεία στο Europa Conference League με τρεις νίκες και μία ήττα, και πλέον έχει «κλειδώσει» η βαθμολογία τους για το επόμενο καλοκαίρι.

-Ο Άρης φέτος μπήκε στην Ευρώπη με τη βαθμολογία της Ελλάδας, καθώς ο ίδιος είχε 5.000 βαθμούς στο ranking της UEFA, κάτι το οποίο όμως δε θα ισχύει από τη νέα σεζόν. Οι κιτρινόμαυροι με την πορεία τους έως τον τρίτο προκριματικό γύρο του ECL, πρόσθεσαν στη βαθμολογία τους άλλους 2.000 βαθμούς.

-Οι νίκες των προκριματικών από μόνες τους, δεν προσθέτουν βαθμούς στην ομάδα, αλλά μόνο στη χώρα, κάθε ομάδα όμως λαμβάνει μπόνους ανάλογα με τον γύρο στον οποίο θα φτάσει. Έτσι με την πορεία έως τον γ’ προκριματικό ο Άρης φτάνει στους 7.000 βαθμούς.

-Αυτό δίνει ένα μπόνους για την κλήρωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά όπως είναι γνωστό, ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως και όλος ο κόσμος του Άρη, ήθελαν να περάσει η ομάδα στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετώπιζε την γαλλική Νις και εκτός των εσόδων από εισιτήρια και τηλεόραση, θα είχε και την ευκαιρία να περάσει σε ομίλους του Conference League.