“Χαλάστηκε” ο Ουάρντα, ψάχνει ομάδα για να φύγει ή να παίξει στον ΠΑΟΚ Β!

Συντάκτης: Share:

Οι σχέσεις Λουτσέσκου-Ουάρντα ποτέ δεν ήταν καλές και ήταν πάρα πολλοί, αυτοί που υποστήριζαν (και δικαιώθηκαν) ότι με την επιστροφή του Ρουμάνου, ο Αιγύπτιος είχε πλέον “ημερομηνία λήξεως”!

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

 

Αυτό και έγινε, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Βιεϊρίνια, ο οποίος θέλησε να φέρει πιο κοντά τους δυο άνδρες, προπονητή και παίκτη, αλλά μάταια…

Το γυαλί που είχε ραγίσει προ διετίας, δεν ξανακολλάει, αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ βλέπει πως ένας παίκτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ήταν τύπος και υπογραμμός, δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και πρόσφερε αγωνιστικά στην ομάδα, μένει εκτός ομάδας, με τον κόουτς να προτιμά τον Ελ Καντουρί για τα πλάγια της επίθεσης και τον Καγκάβα ή τον… Μπίσεσβαρ για τη θέση πίσω από τον φορ, εκτός εάν αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής εκεί.

Ο Ουάρντα έφυγε για την Αίγυπτο, όπου έχουν μεγάλη θρησκευτική γιορτή και για να δει τους δικούς του, αφού πολύ αγαπημένο του πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, όπως έχει πει ο ίδιος.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Ουάρντα “χαλάστηκε” με τα ¨καψόνια” και θα ζητήσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ ή να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Β, εάν δεν τον θέλει ο Λουτσέσκου(αυτό είναι βέβαιο ότι δεν τον θέλει).

Εάν δεν βρει άκρη, θα ψάξει ομάδα για να φύγει και θα επιδιώξει να φέρει πρόταση στον ΠΑΟΚ, άμεσα.

Όλα θα κριθούν με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία και του ίδιου από την Αίγυπτο.