Χειρουργήθηκε ο Σάμαρης, τέλος η σεζόν

Συντάκτης: Share:

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε σήμερα (26/3) ο Ανδρέας Σάμαρης με σκοπό να αποκατασταθεί ένας χρόνιος τραυματισμός στον αχίλλειο.

Ο Έλληνας μέσος της Μπενφίκα που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ελάχιστα, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ωστόσο έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας μέσω των social media δηλώνοντας πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από τη νέα χρονιά.

«Αγαπητοί Μπενφικίστας, ήθελα να σας δώσω μια εξήγηση σχετικά με τον τραυματισμό μου. Θα σταματήσω μέχρι το τέλος της σεζόν, εξαιτίας ενός τραυματισμού για τον οποίο έπρεπε να γίνει εγχείρηση.
Είναι η λιγότερη καλή στιγμή για την καριέρα ενός παίκτη. Αλλά με την ομάδα μας, με τους συμπαίκτες μου και εσάς, τους ακούραστους φιλάθλους στο πλευρό μου, θα το ξεπεράσω όλο αυτό! Ξέρω ότι θα γυρίσω καλύτερος από ποτέ. Τους επόμενους μήνες, έξω από το γήπεδο, θα είμαι πάντα ένας ακόμα. Πιστός για να παλεύω και να τιμώ την ιερή μας φανέλα. Θα στηρίξουμε, όλοι μαζί, αυτόν τον σύλλογο που τόσο αγαπάμε. Οι άσχημες στιγμές συμβαίνουν στους καλύτερους, αλλά η ενότητα φέρνει την δύναμη! Ως φίλαθλοι που είμαστε και ως νικητές που ποτέ δεν θα σταματήσουμε να είμαστε, Φόρτσα Μπενφίκα!».