Ζαν Μισέλ Ολάς: «Το λειτουργικό έλλειμμα στο γαλλικό ποδόσφαιρο είναι 800 εκατομμύρια ευρώ»

Συντάκτης: Share:
Ολάς: «Η διακοπή πρωταθλήματος στη Γαλλία είναι απόλυτο σκάνδαλο»

Το λειτουργικό έλλειμμα που θα προκύψει στο γαλλικό ποδόσφαιρο από την οριστική διακοπή του σαμπιονά, θα φτάσει στα 800 εκατομμύρια ευρώ, όπως εκτίμησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς.

Ο Ολάς μίλησε στην εκπομπή «Canal Football Club» και δήλωσε εκ νέου υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κατηγορώντας τους διοργανωτές, οι οποίοι έλαβαν την απόφαση για οριστική διακοπή.

Στις δηλώσεις του ο Ολάς τόνισε:

«Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξουμε στις 22 Ιουνίου. Εχουμε την ευκαιρία να γίνουν αγώνες είτε κεκλεισμένων των θυρών, είτε -ίσως- και με 5.000 θεατές, τον Ιούλιο. Θα ήταν μία ικανοποιητική απόφαση. Όταν βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσαμε να ξαναπαίξουμε. Είναι μία αναγκαιότητα, γιατί η UEFA το ζήτησε και η Γαλλία ξεχώρισε, λαμβάνοντας μια αντίθετη και ασαφή απόφαση. Η Λίγκα δεν πρέπει και δεν μπορεί να απορρίπτει αυτήν την άποψη εκ των προτέρων. Πρέπει να σταματήσει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να σκέφτεται. Το λειτουργικό έλλειμμα είναι περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να μείνουμε στο τραπέζι και να σκεφθούμε το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, και επομένως των συλλόγων».

Scroll Up