Ζλάταν: «Ήμουν χωρίς χιαστό, με 20+ ενέσεις σε έξι μήνες»!

Συντάκτης: Share:

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε φέτος στο γόνατο, λέγοντας πως έπαιζε με κομμένο χιαστό για 6 μήνες!!!

 Σε προσωπική του ανάρτηση στο instagram ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν όλα τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλάνιζαν την περασμένη σεζόν. Έχασε 18 παιχνίδια στην Serie A. Ταλαιπωρήθηκε τρομερά. Ήταν πάντοτε παρών όμως, για να καθοδηγεί τους υπόλοιπους και να τους μεταδίδει όση εμπειρία, ψυχραιμία και όσες οδηγίες ήταν εφικτό και… επιτρεπτό από τον Στέφανο Πιόλι.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε την Μίλαν Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από το 2011 και αποκάλυψε πόσο δύσκολα πέρασε τη φετινή σεζόν, όπου ειδικά στο τελευταίο εξάμηνο έπαιζε… δίχως χιαστό στο αριστερό του γόνατο!

Σύμφωνα με τα γραφόμενά του είπε: «Για τους τελευταίους έξι μήνες ήμουν δίχως χιαστό.

Με το γόνατο μόνιμα πρησμένο. Προπονήθηκα με την ομάδα μόλις 10 φορές τους τελευταίους έξι μήνες. Πήρα περισσότερες από 20 ενέσεις. Έκανα αρθροσκόπηση κάθε εβδομάδα, έπαιρνα παυσίπονα κάθε μέρα, κοιμήθηκα ελάχιστα αυτούς τους έξι μήνες λόγω του πόνου.

Δεν έχω υποφέρει ποτέ περισσότερο εντός κι εκτός γηπέδου. Κι όμως μετέτρεψα κάτι απίθανο σε πιθανό. Στο μυαλό μου υπήρχε μονάχα ένας στόχος. Να κάνω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου Πρωταθλητές γιατί τους το είχα υποσχεθεί. Τώρα, έχω νέο χιαστό και ακόμα ένα τρόπαιο» έγραψε ο «Ίμπρα» στα social media.
Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του στο instagram: