Ποιος ποδοσφαιριστής πήρε απολυτήριο λυκείου στα 39 του!

Συντάκτης: Share:

Ο ίδιος, που αποτελεί ούτως ή άλλως παράδειγμα για όσα έχει καταφέρει στο ποδόσφαιρο, δείχνει πώς και στην εξωγηπεδική του ζωή αξίζει να τον παρακολουθήσει κανείς, γιατί αυτό που μπόρεσε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια είναι αξιοσημείωτο.

Ο Μηνάς Τζανής είναι ένα τρανό παράδειγμα του «όποιος θέλει κάτι πολύ, το φέρνει εις πέρας!».

Την περσινή χρονιά, που φοιτούσε στο νυχτερινό σχολείο προκειμένου να πάρει το απολυτήριό του, παράλληλα εργαζόταν τα πρωινά και έπειτα είχε προπονήσεις με τον Γιούχτα με τον οποίο πανηγύρισε πρωτάθλημα ενώ έπαιζε αγώνες μπαράζ μέχρι τα τέλη Ιουνίου!

Φέτος, η ομάδα αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ 2 με πολύ υψηλότερες απαιτήσεις σαφώς, όμως το πείσμα του (όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται, καταλαβαίνουν…) δεν του επέτρεψε να τα παρατήσει στιγμή και έτσι ήταν και εργαζόμενος, και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μαθητής και σύζυγος-μπαμπάς!

Έτσι, την Παρασκευή, πήρε στα χέρια του το πολυπόθητο απολυτήριο, στα 39 του χρόνια, μετά από κόπο, πείσμα και θέληση!

Φυσικά όλο αυτό δεν θα μπορούσε να το καταφέρει αν δεν είχε την αμέριστη στήριξη της συζύγου του Ελένης αλλά και των δύο κοριτσιών του, στα οποία ο ίδιος πέρασε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα!

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το primesport, «η Ελένη, που είναι στήριγμά του στα πάντα όλα αυτά τα χρόνια και μαζί με τις μικρές τους δεν χάνουν κανένα παιχνίδι του μπαμπά, έκανε γνωστή την είδηση, δηλώνοντας πολύ περήφανη για το σύζυγό της».