Πολ Πογκμπά: Ώρα για ποδόσφαιρο, τιμωρία… τέλος

Συντάκτης: Share:

Ολοκληρώθηκε η τιμωρία του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων επειδή βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη τον Σεπτέμβριο του 2023.

  • Το διεθνές δικαστήριο (CAS) μείωσε όμως την τιμωρία στους 18 μήνες και αυτή ολοκληρώθηκε χθες.

Ο 31χρονος σταρ και η Γιουβέντους έλυσαν το μεταξύ τους συμβόλαιο στις 15 Νοεμβρίου, μια αποχώρηση που τέθηκε σε ισχύ δύο εβδομάδες αργότερα.

Ο Γάλλος είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δεν ήθελαν να συνεχίσουν μετά το σκάνδαλο αυτό.

Τώρα, το MLS ή η Σαουδική Αραβία είναι μεταξύ των πιο πιθανών προορισμών του.

Ο Πογκμπά έχει σπίτι στις ΗΠΑ και πριν από ένα μήνα συναντήθηκε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ιδιοκτήτη της Ιντερ Μαϊάμι.

Η Σαουδική Αραβία θα μπορούσε επίσης να είναι ιδανικός προορισμός για τον Γάλλο, που θα εκπλήρωνε τις οικονομικές του φιλοδοξίες, παρόλο που η διοργάνωση ολοκληρώνεται σε δύο μήνες.

Υπήρχαν φήμες για την άφιξή του λόγω της φιλίας του με τον Μπενζεμά και της πιθανής ένταξής του στην Αλ Ιτιχάντ.

Ολο αυτό το διάστημα ο 31χρονος μέσος έκανε ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.