Πολβάρα: «Ανυπομονούμε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Συντάκτης: Share:

O Ντάντε Πολβάρα από πλευράς παικτών της Αμπερντίν τόνισε:

 

 

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Μου αρέσει να σκοράρω. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Στην Ευρώπη κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξέρουμε πόσο επικίνδυνος είναι ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Μέχρι σήμερα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάποια νίκη. Είχαμε κι ένα σκληρό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και δεν σταματάμε να πιστεύουμε».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένουν αύριο:

«Έχουμε ζήσει ανάλογες ατμόσφαιρες. Θελουμε να είμαστε μέρος αυτής της ατμόσφαιρας κι είναι και ένας λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο. Αδημονούμε να το ζήσουμε κι εμείς».

Για το περιστατικό με τον Ντέβλιν και τον πανηγυρισμό του προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια. Τα αγόρια είναι πάντα… αγόρια. Υπάρχει πάθος και στις δυο ομάδες, τόσο στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους. Κατά την διάρκεια των αγώνων τα νεύρα είναι τεντωμένα και πολλά μπορούν να συμβούν»