Η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου για τη Φώφη Γεννηματά (pic)

Συντάκτης: Share:

Ο Κυριάκος Κυριάκος συναντήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές.

Έτσι, ο τέως Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε μια φωτογραφία στον πρoσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο και την κα Γεννηματά να χαμογελούν μετά την επισημοποίηση της νέας τους συνεργασίας.

Δεν παρέλειψε επίσης να την ευχαριστήσει για τρόπο που προσπάθησε να διώξει τις ανασφάλειες του όπως σημειώνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Όπως ήταν λογικό, κάτω από την ανάρτηση ακολούθησαν πολλά σχόλια από ανθρώπους που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

View this post on Instagram

Αποδέχτηκα μια πρόταση, που σε όλη μου τη ζωή θεωρούσα ύψιστη τιμή! Για μένα η πολιτική είναι η λύση, όχι το πρόβλημα. Για μένα η συμμετοχή, η επικοινωνία με τον κόσμο, η συνεχής μάχη με τον κακό μας εαυτό, είναι υποχρέωση και όχι επιλογή. Περισσότερο από ποτέ σήμερα, που το πολιτικό σκηνικό το ορίζουν ακόμη οι πλατείες των αγανακτισμένων, το ψηφοφορικό τρολάρισμα, ο κενός λαϊκίστικος λόγος και η ανικανότητα συνεργασιών, πρέπει να συστρατευθούμε όλοι σε ένα μέτωπο κοινής λογικής, με αρχές, προτάσεις και κατανοητό λόγο. Πρέπει να συρρικνώσουμε την απόσταση ανάμεσα στους πολιτικούς και τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσουμε τον πολιτικό σνομπισμό. Ξεκινάω με χαρά, όνειρα και πίστη, ότι μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα ώτα ευήκωα! Καλή μας αρχή και ευχαριστώ την @fofigennimata για τον τρόπο που προσπάθησε να διώξει όλες τις ανασφάλειές μου!

A post shared by Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) on