Σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Συντάκτης: Share:
Η παρατήρηση Χαρδαλιά στην ερμηνεύτρια του viral τραγουδιού (pic)

Ο Υφυπουργός Πολιτικης Προστασίας θα βρεθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της 113 Πτέρυγας Μάχης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφθεί την 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης, στην οποία βρίσκονται τα Canadair CL-415.

Θα συνομιλήσει τόσο με τους πιλότους και το προσωπικό της Μοίρας, όσο και με τα στελέχη του πεζοπόρου τμήματος της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσής του για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν δεδομένης και της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Αμέσως μετά, θα μεταβεί στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου θα έχει συνάντηση (16:45) με τα υγειονομικά κλιμάκια δειγματοληψίας για τον COVID-19 και που λειτουργούν υπό τον συντονισμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της επανέναρξης των πτήσεων εξωτερικού προς το Αεροδρόμιο από 15 Ιουνίου.

Σκοπός της συνάντησης είναι η εκτίμηση της κατάστασης στον απόηχο της χθεσινής πυρκαγιάς στο Άγιο Όρος, αλλά και η ολοκληρωμένη αποτίμηση των μέτρων δασοπυρόσβεσης για τη θωράκιση της περιοχής της Χαλκιδικής και ειδικά μετά την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Πολιτικής Προστασίας για την σύσταση και λειτουργία έξι (6) νέων εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων στην περιοχή.

Τέλος, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου (13:15), ο Υφυπουργός μαζί με τα κλιμάκια της ΓΓΠΠ, θα υποδεχθεί την πρώτη πτήση εξωτερικού που προσγειώνεται στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» από το Μόναχο, σηματοδοτώντας το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου για τη Βόρεια Ελλάδα.

Scroll Up