Συνάντηση Κυρίζογλου-Αντωνίου, με δώρο εικόνα του οσίου Ιάκωβου!

Συντάκτης: Share:

Ενημερώνεται για όλα η νέα υπεύθυνη του Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Αντωνίου, για να θέσει όλα τα ζητήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα έρθει για να εγκαινιάσει επίσημα την έναρξη λειτουργίας του «Γραφείου Μακεδονίας», όπως θα ονομαστεί, με έδρα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Συζήτησαν λοιπόν τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα εκείνα που έχουν σχέση με την Κεντρική Μακεδονία και τους 38 Δήμους, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου με την Μαρία Αντωνίου.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ, ενώ η προϊσταμένη του γραφείου του πρωθυπουργού ρώτησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα οποία παγίως η ΠΕΔ-ΚΜ έθετε στην προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά απάντηση δεν έπαιρνε…

Η συνάντηση του πρόεδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Κυρίζογλου και της κ. Αντωνίου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να αναπτύξουν δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας τους προς όφελος των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και εν γένει της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της δώρισε μια εικόνα του Οσίου Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία, με τον οποίο, ως πρώην Νομάρχης Εύβοιας, ο κ. Κυρίζογλου, συνδέονταν με στενή φιλία.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up