Πολλά τα εγκλήματα, καμία η τιμωρία και τα… μηνύματα (vids)

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ενδεχομένως ο Άρης να μην άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό που πήρε τελικά στη Λεωφόρο. Ίσως να μην ήταν τόσο καλός για να πάρει το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Κι αυτό διότι, σε μια γωνιά του γηπέδου ο Σουηδοιρακινός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ και σε μια αίθουσα, όπου μερικές φορές παραγγέλνουν και κανένα πιτόγυρο ή σουβλάκι όπως λένε στην Αθήνα, φαίνεται πως είχαν προαποφασίσει ότι το ματς θα το πάρει είτε ο Παναθηναϊκός είτε ο… Παναθηναϊκός. Ήταν τόσο μεγάλη η πρεμούρα τους που έκαναν ένα σωρό πράγματα για να τα καταφέρουν.

Καταρχάς, στο VAR ο Ολλανδός Πολ Βαν Μπέκελ και ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Ανατ. Αττικής), βρήκαν τον τρόπο να μετρήσουν ένα πεντακάθαρο γκολ οφ σάιν, νωρίς-νωρίς για να μην υπάρχει και άγχος δηλαδή.

Στη συνέχεια, ο Αλ Χακίμ προσπάθησε να καθαρίσει νωρίς το ματς μη δίνοντας το φάουλ που θα δείτε παρακάτω, το οποίο κατέληξε σε τετ α τετ και δοκάρι του Ιωαννίδη.

Αλήθεια στη φάση του 25′ που η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Ακαϊντίν και να αλλάζει πορεία, πέναλτι δεν υπάρχει; Άντε εμείς δεν είδαμε ποτέ σοβαρό ριπλέι αφού το συνδρομητικό το πέρασε στα… γρήγορα, εκεί στο VAR πέσαμε πάνω στην ώρα της παραγγελίας λέτε;

Ακολούθησε το ξύλο των γηπεδούχων που δεν τιμωρήθηκε ποτέ με κίτρινες κάρτες κι όταν ο Άρης έδειξε σημάδια αντίδρασης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με την ευκαιρία του Σαμόρα, έπρεπε να βρεθεί τρόπος να διώξουμε το άγχος.

Έτσι λοιπόν ο Αλ Χακίμ έδωσε το φάουλ που θα δείτε παρακάτω, από το οποίο ήρθε το χέρι-πέναλτι του Σουλειμάνοφ.

Αν λοιπόν τα χθεσινά ήταν μήνυμα ενόψει του διαφαινόμενου τελικού στο Κύπελλο, καλό θα ήταν αυτοί που πρέπει να τα λάβουν, να τα… έλαβαν. Αυτός ο απίθανος τύπος από την Σουηδία δεν πρέπει να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να σφυρίξει. Ας πάει να κάνει αλλού τουρισμό. Κι αν έχουν αποφασίσει ετσιθελικά να δώσουν τίτλο στον Παναθηναϊκό, ας το πουν, τουλάχιστον να μην τρελαίνεται ο κόσμος.

Όσο για τον Άρη, ναι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, στο δεύτερο βελτιώθηκε. Πώς μπορείς όμως να κάνεις κριτική όταν με το ζόρι χάνεις με 2-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού; Πώς μπορείς να γυρίσεις ένα τέτοιο ματς;