Πόλο ΠΑΟΚ: Έμειναν οι Χάρης Αϊβαλιώτης και Πόλυς Προσινικλής

Συντάκτης: Share:

​Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χάρη Αϊβαλιώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 1990 και με ύψος 192cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo, έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση του LEN Champions League, αλλά και μίας σεζόν με υψηλούς στόχους.

  • Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Χάρης Αϊβαλιώτης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Θέλω να ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους, και πιστεύω ότι γι’ άλλη μία φορά θα δώσουμε το 100%, όλοι μας, για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν ο Προσινικλής

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Πόλυ Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 1998, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ασπρόμαυρο σκουφάκι για ακόμη μία χρόνια, σε μία νέα σεζόν με υψηλούς στόχους και την μεγάλη πρόκληση του LEN Champions League.

  • Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Πόλυς Προσινικλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γι’ ακόμα μία χρονιά θα φορέσω το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους αδερφούς Νικολαΐδη, τον τιμ μάνατζερ, Τάσο Πετρίδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους.

Περιμένω και εγώ να ξεκινήσει η σεζόν, σε μία κομβική και ιστορική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, η πρόκληση του Champions League την κάνει ιδιαίτερη.

Θα δώσω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε και φέτος τους στόχους που έχουμε θέσει, ανεβάζοντας τον πήχη συνεχώς. Εύχομαι υγεία, και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».