Πώς προκρίθηκε το γήπεδο των Σερρών

Συντάκτης: Share:

Πριν από τέσσερις ημέρες, στην τηλεδιάσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη με επίκεντρο τη νέα Τούμπα, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της μετεγκατάστασης του ΠΑΟΚ το διάστημα που θα κατασκευάζεται το καινούργιο “σπίτι” του Δικεφάλου και δόθηκε από τον μεγαλομέτοχο η εντολή να εξεταστούν όλα τα γήπεδα πλησίον της Θεσσαλονίκης, αλλά και να σταλεί επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, για τους όρους πιθανής χρήσης του Σταδίου για ευρωπαϊκούς αγώνες.

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Αρχικά, “προκρίθηκε” η επιλογή του AEL FC Arena, ωστόσο στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, εκ νέου υπό τον Ιβάν Σαββίδη, “προκρίθηκαν” επίσης τα γήπεδα των Σερρών αλλά και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ για διάφορους λόγους απορρίφθηκαν τα γήπεδα της Βέροιας, της Δράμας, της Καβάλας, των Ιωαννίνων, της Κατερίνης και της Καλαμαριάς.

Ως προς το πως μπήκε στο “κάδρο” το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, εκτός από τον λόγο της μικρής απόστασης που χωρίζει τη Θεσσαλονίκη με τις Σέρρες, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως το “ασπρόμαυρο” στοιχείο είναι κάτι περισσότερο από έντονο στον συγκεκριμένο νομό της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και το ότι η έδρα του Πανσερραϊκού μπορεί θεωρητικά να φιλοξενήσει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 9 χιλιάδες θεατές.

Βέβαια, στην τηλεδιάσκεψη έγινε ξεκάθαρο από τον Μάκη Γκαγκάτση πως εφόσον το Δημοτικό γήπεδο Σερρών αποτελέσει την τελική επιλογή του ΠΑΟΚ, τότε θα πρέπει να γίνουν εργασίες για αύξηση της χωρητικότητάς.