Πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό του

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Καλώς τονε κι ας άργησε. Πράγμα σπάνιο φέτος για τον Άρη, να κάνει συνεχόμενες νίκες. Και το πετυχαίνει την κατάλληλη στιγμή, εκεί δηλαδή που θέλει να τελειώσει με τον μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει, την έξοδο στην Ευρώπη. Πραγματικά μόνο με αυτοκτονία θα τη χάσει.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν εδώ και κάποιες αγωνιστικές που δείχνουν ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο. Διότι και με την ΑΕΚ, αν και έχασε, ήταν καλός και με το Βόλο, αλλά και χθες ήταν εξαιρετικός. Τουλάχιστον για ένα μεγάλο διάστημα. Κομβικό σημείο του αγώνα το 20ο λεπτό. Εκεί δηλαδή που ο Ντουκουρέ πηγαίνει στον πάγκο για να του μιλήσει ο Τερζής. Ο Άρης εκεί βρήκε τον προσανατολισμό του, οι παίκτες τις θέσεις του κι έτσι η πλάστιγγα έγυρε υπέρ των γηπεδούχων. Αν και χρειάστηκε η απίθανη γκολάρα του Λουίς Πάλμα με απευθείας κόρνερ.

Προφανώς για να έρθει μία μεγάλη νίκη, πολλά πράγματα θα πρέπει να πήγαν καλά. Κι όντως έτσι ήταν, καθώς οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Είθισται στις νίκες τα φώτα να πέφτουν σε αυτούς που πέτυχαν τα γκολ. Καλός ο Λουίς Πάλμα, καλός και ο Νταμπό, αλλά εγώ θέλω να σταθώ στον απόλυτο κυρίαρχο του δευτέρου ημιχρόνου, στο «αφεντικό» της άμυνας. Τον Φαμπιάνο Λέισμαν. Ήταν τουλάχιστον συγκλονιστικός. Δεν πέρασε τίποτα. Καθάρισε τα πάντα. Παίζοντας μάλιστα με παρτενέρ τον Πίρσμαν, που δεν είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή, αφού ο Ενκουλού ήταν ανέτοιμος.

Εν κατακλείδι, από τη στιγμή που ο Άρης πέτυχε τον στόχο της Ευρώπης, μπορεί πλέον να αρχίσει να ρίχνει κλεφτές ματιές στην επόμενη μέρα. Η οποία, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.