Πρόεδρος Παναργειακού: «Δεν πέφτω στο επίπεδο του Κούγια, έβρισε τη μάνα μου που έχει πεθάνει» – Η ανακοίνωση Κούγια! VIDEOS

Συντάκτης: Share:

O Παναργειακός επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κορίνθου και έκανε ένα ακόμη βήμα για να πάρει το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν ύβρεις και απειλές από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα.
Ο πρόεδρος του Παναργειακού, Σταύρος Τσιόρδας, αναφέρθηκε στον γνωστό ποινικολόγο. «Δεν κατεβαίνουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο άνθρωπος, παρότι είναι ένας καλός δικηγόρος, αποδείχθηκε ότι είναι κατώτερος. Αυτά που είπε, για τη μάνα μου η οποία έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο και για τον κόσμο, δεν λέγονται. Η ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο ποιος είναι ο καλός και ποιος δεν είναι», τόνισε.

Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του, ανακοίνωσε πως σταματάει άμεσα την οποιαδήποτε ενασχόλησή του με την ομάδα της Κορίνθου προσθέτοντας πως η ποδοσφαιρική ζωή του είναι ταυτισμένη πλέον με τον Ολυμπιακό, όπου έχει ρόλο αντιπροέδρου. Αναλυτικά ανέφερε:
«Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου – τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα – δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο .
Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου .
Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά.

Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας.

Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου.

Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική».