Προσβλητική δήλωση Μαρούπα σε Πετράκη: «Ποιος σε έστειλε να διαλύσεις άλλη μια ομάδα της Μακεδονίας;»

Συντάκτης: Share:

Ροντέο έγινε το απόγευμα  στην ΕΕΑ μετά από την συκοφαντική δήλωση της Ειρήνης Μαρούπα που εξόργισε τον σύμβουλο της Δόξας Δράμας, Απόστολο Πετράκη.

Τραγελαφικά πράγματα που δεν τιμούν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ειδικότερα το μέλος αυτής, κ. Ειρήνη Μαρούπα, συνέβησαν πριν από λίγο στην συνεδρίαση της ΕΕΑ, στην οποία κλήθηκε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ο κ. Πετράκης, για να παρέχει διευκρινήσεις σχετικά με την συμμετοχή του ή όχι, στην ομάδα της Δόξας Δράμας.

Σε αυτήν συμμετείχαν για λογαριασμό της δραμινής ομάδας, ο νομικός εκπρόσωπος, Χάρης Γρηγορίου, ο κ. Απόστολος Πετράκης και ο διευθυντής επικοινωνίας, κ. Γιάννης Μαυρόπουλος.

Πέρα από τις λεπτομέρειες και τις ερωτήσεις στην καθόλα νόμιμη διαδικασία, η υπόθεση τινάχτηκε στον αέρα – στην κυριολεξία – στο φινάλε της. Το εριστικότατο μέλος της Επιτροπής, κ. Μαρούπα, με έντονο ύφος και σηκώνοντας το δάχτυλο απευθυνόμενη στο κ. Πετράκη, προσβάλλοντας τον χαρακτηριστικά είπε: «Πείτε μας ευθέως, ποιος σας έστειλε να διαλύσετε άλλη μια ομάδα της Μακεδονίας;».

Τα λόγια αυτά εξόργισαν στην κυριολεξία τον κ. Πετράκη και ίσως είναι προτιμότερο να μην σας μεταφέρουμε τις εικόνες που ακολούθησαν εντός της αίθουσας. Σαφώς εκνευρισμένος από την προσβολή ο κ. Πετράκης αποχώρησε και στην συνέχεια τον λόγο πήρε σε εντονότατο ύφος ο κ. Γρηγορίου, ο οποίος έκανε επίθεση κατά ρυπάς στην κ. Μαρούπα.

Πηγή:pamebala.gr