Προσέρχεται με αίτημα αναβολής για ΕΕΑ και Σπάρτη

Συντάκτης: Share:

Ο κατάλογος των θεμάτων, που πρόκειται να συζητήσει σήμερα (Πέμπτη  14 Μαρτίου) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού περιλαμβάνει και αυτό με το εκπρόθεσμο της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό η όλη υπόθεση να οδηγηθεί σε αναβολή, καθώς αυτό είναι το αίτημα, με το οποίο προσέχρεται στη διαδικασία ο επίσημος Ημίθεος.

Ο νομικός εκπρόσωπος των «κυανολεύκων», Βαγγέλης Χατζηιωάννου, προχωρά στο συγκεκριμένο αίτημα, προκειμένου να έχει κέρδος χρόνου τουλάχιστον μιας εβδομάδας, καθώς η Επιτροπή είναι γνωστό ότι συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση, οπότε, αποδεχόμενη το αίτημα, θα κληθεί να το εξετάσει – τελικά – το νωρίτερο την ερχόμενη Πέμπτη 21 του μηνός.

Η ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθηθεί από τη νομική εκπροσώπηση του «Γηραιού» και ως προς την εκδίκαση της σχετικής ένστασης της ΠΑΕ Σπάρτη από το αρμόδιο Δικαιοδοτικό Όργανο, αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου θα επιδιώξει και σε αυτήν την περίπτωση αναβολή, ώστε η διοίκηση να έχει χρόνο ρύθμισης το όλου ζητήματος.