Ρόδος: Δολοφονικό χτύπημα ποδοσφαιριστή με κίνηση καράτε – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη (vid)

Συντάκτης: Share:

Ο κακός χαμός έγινε σε αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου. Όπου οι οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια μέχρι που ο επιθετικός της πρώτης, Μπάμπης Ταγκάεφ έριξε μία… καρατιά στο κεφάλι στον αντίπαλό του, Μανώλη Νασόπουλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα.

Μετά το περιστατικό μέλη της ομάδας της Καρπάθου έκαναν μήνυση στον παίκτη του συλλόγου από την Ρόδο, ο οποίος κινδυνεύει μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα. Ο 33χρονος όμως με μία επιστολής στην ιστοσελίδα xxsports.gr θέλησε να απολογηθεί για την απαράδεκτη κίνησή του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και είναι έτοιμος για να υποστεί τις συνέπειες.

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργεια μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή την στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», ήταν τα λόγια του Ταγκάεφ.