Παρά τα περί του αντιθέτου αναμενόμενα, χθες τουλάχιστον δεν υπήρξε κάποια νεότερη ενημέρωση για το θέμα της ευρωπαϊκής αδειοδότησης.
Κυρίως στο κομμάτι της έφεσης που έχει ασκήσει ο υπεύθυνος του τμήματος, Βασίλης Σαράκης. Γενικά από πλευρά ΕΠΟ τηρείται μία σιγή ιχθύος, καθώς δεν βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ήδη επαφή με την UEFA και αναμένεται και γραπτώς η θέση της. Παραμένει η αίσθηση ότι η έφεση όχι απλά δεν θα εκδικαστεί, αλλά τελικά θα αποσυρθεί, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως χθες τουλάχιστον, σε επίσημο επίπεδο, δεν υπήρξε κάτι νεότερο.
Σε κάθε περίπτωση, στον Άρη είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, ενώ αξίζει να τονιστεί πως αυτή τη στιγμή που «μιλάμε» η ομάδα έχει κανονικά ευρωπαϊκή αδειοδότηση.
- Tags: UEFA, αδειοδότηση, ΑΡΗΣ