Σε συμφωνία με την ΕΥ CLUB προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας

Συντάκτης: Share:

Σε μια κίνηση στρατηγικής σημασίας προχώρησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτης  Θεοδωρίδης εξασφαλίζοντας την κάρτα υγείας ΕΥ CLUB για τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας και των οικογενειών τους.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση των σταχυοφόρων αναφέρει:

«Στρατηγικής σημασίας συμφωνία ανακοίνωσαν σήμερα ο ιδιοκτήτης του EY CLUB κος Καρατζιουμάνης Δημήτρης και ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου κος Θεοδωρίδης Παναγιώτης ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου .Η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους κατόχους -μέλη καθώς και στις οικογένειές τους.

Η ΕΥ CLUB εξασφαλίζει πρόσβαση σε εκατοντάδες ιατρικά κέντρα ,ιδιωτικές κλινικές ,γιατρούς και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα με προνομιακές τιμές και πολλές δωρεάν παροχές. Επιπλέον πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτών ιατρών ,διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στο τομέα της πρόσληψης ,διάγνωσης και θεραπείας ,με τον πιο οικονομικό τρόπο χωρίς εγκρίσεις ,καθυστερήσεις ,ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου»