Σκουλίδας: «Να μην δώσουμε εύκολα σουτ στον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Χολαργού κόντρα στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Διονύσης Σκουλίδας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά

«Γεια σας φίλοι μου. Έπειτα από ένα μήνα χωρίς αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Betshop Basket league είμαστε ξανά εδώ!  Θα διανύσουμε την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, όπου στον δρόμο μας θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ σ’ ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες και πολύ ικανούς σκόρερ, πράγμα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά στο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και πιστεύουμε ότι αυτό το γεγονός θα καταστήσει τον αντίπαλο πιο συγκεντρωμένο και δυνατό!

Ακόμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο μεγάλο κενό που υπήρχε στο πρωτάθλημα χωρίς αγωνιστική δράση, ο ΠΑΟΚ είχε παιχνίδια για το κύπελλο και βρίσκεται σ’ έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, ενώ εμείς παίξαμε δυο φιλικά και κάναμε μόνο προπονήσεις, οπότε είμαστε λίγο εκτός αγωνιστικού ρυθμού.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να μην δώσουμε κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ για εύκολα σουτ, ώστε να βρει ρυθμό, γιατί εάν βρει ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς στην άμυνα, προκειμένου να βρούμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και να πάρουμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για τις πιο δύσκολες επιθέσεις!

Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».