Σουλεϊμάνοφ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου – Τα πάντα για να δώσω χαρές στον κόσμο μας» (vid)

Συντάκτης: Share:

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Άρη, στο Youtube, ο Σάπι Σουλειμάνοφ, αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα και την ομάδα, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο.

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Πανσερραϊκό:

“Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα, δώσαμε τα πάντα. Είχαμε πάθος για τη νίκη και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Απογοητευτήκαμε για τους χαμένους βαθμούς στα προηγούμενα, αλλά θα συνεχίσομε με πάθος.”< Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ που ακολουθεί:

“Έχουμε ανέβει ψυχολογικά. Νιώθουμε καλά. Πήραμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια για αντίστοιχα αποτελέσματα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί βλέπουμε την υποστήριξη από τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τη νίκη για τη συνέχεια.”

Για την υποστήριξη από τον κόσμο:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την στήριξη. Παίζει μεγάλο ρόλο για εμάς, να έρχεται ο κόσμος εδώ. Μας δίνει δύναμη να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τη νίκη.”

Για το πώς νιώθει εδώ:

“Νιώθω πολύ όμορφα εδώ, σαν τη χώρα μου. Εκεί υπάρχουν πάρα πολύ Έλληνες κάτοικοι, έχω Έλληνες φίλους. Νιώθω σαν το σπίτι μου και θα κάνω τα πάντα να δώσω χαρές και νίκες στον κόσμο.”

Για το αν ο Άρης είναι αυτό που έψαχνε:

“Σίγουρα είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω υπάρξει ποτέ”.

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο:

“Να έρχονται στο γήπεδο. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη”.

Για τις αντιδράσεις του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

“Ήμουν στεναχωρημένος που δεν κατάφερα να σκοράρω, αλλά δεν το έχω βάλει κάτω. Αυτός είμαι, πάντα παίζω με πάθος και ενέργεια και θα δώσω τα πάντα για τον κόσμο.