Σπέρτος (προπονητής Ολυμπιακού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπέρτος, έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος:

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας, οι οποίες έγιναν στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, που κάλυψε τον τελικό.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο, είχαμε λίγο πιο κλασσικές φάσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με ανορθόδοξο τρόπο, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά στο τέλος χάσαμε.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη του και συγχαρητήρια στα δικά μας παιδιά. Η δουλειά στην Ακαδημία είναι εξαιρετική σε όλα τα τμήματα.

Η επιτυχία της Κ19 που βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης το δείχνει αυτό. Η δουλειά μας είναι να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και στην ζωή.

Είμαι στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα τον τελευταίο χρόνο και όλα τα παιδιά έχουν βελτιωθεί φέτος. Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε στα παιδιά τις σωστές αξίες, τα σωστά ιδανικά και να γίνονται όσο καλύτεροι άνθρωποι.

Πιστεύω πως όλη η Ελλάδα θα στηρίξει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference απέναντι στην Φιορεντίνα. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες τις αναλογούν ώστε να φέρει το τρόπαιο στην Ελλάδα».