Αμοιρίδης: «Είναι μεγάλη επιτυχία – Έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

Συντάκτης: Share:

Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, Κώστας Αμοιρίδης, μίλησε με αφορμή την πρόκριση της ομάδας στους 16 του CEV Cup.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Μακάρι να προκριθούμε και απ’ τον επόμενο γύρο. Καθημερινή δουλειά, προσπάθεια, για να δικαιωθούμε να είμαστε χαρούμενοι εμείς, τα κορίτσια, οι φίλαθλοι. Έχουμε μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, με πολύ καλές παίκτριες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής είμαστε καλοί, αλλά όχι όσο καλοί όσο θα έπρεπε. Δεν παίζουμε στο 100%, αλλά στο 80-90%.

Εγώ μιλάω καθημερινά, λέω παιδιά πρέπει να ήμασταν καλύτεροι γενικότερα. Δε θέλω να μιζεριάζω ούτε να είμαι άδικος. Δεν αρκεί να είσαι μόνο καλός. Πρέπει να καταθέτεις και την ψυχή σου. Η επιλογή για το PAOK sports arena είναι επιτυχημένη μέχρι στιγμής επειδή κάναμε δύο μεγάλες νίκες σε αυτό το γήπεδο.

Το ότι η ομάδα είναι ικανή για το νταμπλ, διακρίνεται στην Ευρώπη, σημαίνουν ότι θέλουμε ένα καλύτερο γήπεδο, περισσότερο κόσμο κοντά μας, περισσότερη ενέργεια. Φέραμε αρκετό κόσμο στο γυναικείο βόλεϊ, υπάρχει ανταπόκριση. Είναι κατόρθωμα αυτό και είμαι περήφανος».