Ανάρτηση πρόκληση για το χαρισμένο τίτλο στο βόλεϊ από τον Καραπαπά

Συντάκτης: Share:

Με τον δικό του… γλαφυρό και πάντα δίκαιο λόγο του ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τα όσα γράφτηκαν μετά το «χάρτινο» πρωτάθλημα που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Γ’ Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, χρησιμοποίησε τη λέξη «ξεβράκωμα», ξεχνώντας προφανώς ότι η απόφαση της ΕΟΠΕ αποτελεί σκάνδαλο ολικής, αφού η ομοσπονδία χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του Πειραιά.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Το έχουμε καταλάβει όλοι ότι σας αρέσει και το απολαμβάνετε το να ξεφτιλίζεστε. Ούτως ή άλλως περιττώματα είστε και πως να ενοχληθείτε στο βόθρο. Έλεγα να μην ξανασχοληθώ με το θέμα αλλά τι να κάνω που ξεβρακώνεστε μόνοι σας. Προκαλείτε…

Πάμε λοιπόν για το ξεβράκωμα της ημέρας:

Τα γιουσουφάκια που στο ποδόσφαιρο κάνουν την προπαγάνδα του αφεντικού τους και στα ερασιτεχνικά κοντά στο μαύρο βάζουν και πράσινο μανδύα, καταπιάστηκαν με το βόλεϊ!

Το γυναικείο βόλει αφού σήμερα η Ομοσπονδία ανακύρηξε Πρωταθλήτρια την ομάδα μας! Τα κορίτσια παίρνουν το 8ο Πρωτάθλημα (θυμίζω ότι έχουν πάρει ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ αυτά τα κορίτσια) σερί και το Πρασινόμαυρο μπλοκ, κλαίει.

Και τι κάνει; Προπαγάνδα απο το Λαλάκη!

 

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ#1

«Ο Καραμπέτσος έδωσε το Πρωτάθλημα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» γράφουν. Χθες βέβαια δεν έγραψαν «Ο Γκαντής έδωσε το Πρωτάθλημα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ» για το χάντμπολ! Όχι όταν το παίρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπει να το λερώσουμε! Κάποιος το έδωσε! Και φυσικά η ΕΟΠΕ θα το δώσει! Ποιός να το δώσει; Η Δίκη στο Open? Πάμε όμως για το πρώτο ξεβράκωμα. Διαβάζουμε στον βόθρο: Η απόφαση επιβεβαιώνει όλα τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τον τρόπο που διοικείται το ελληνικό βόλεϊ καθώς η ΕΟΠΕ αγνόησε τις θέσεις των ομάδων και προκειμένου να δώσει τον τίτλο στην αγαπημένη ομάδα του Καραμπέτσου, έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων στις 15 Απριλίου, οι ομάδες ψήφισαν Πρωταθλητή με το αποτέλεσμα να είναι 9-2!!! Μαντέψτε ποιοί είναι οι δυο! Μπράβο. ΠΑΟΚ και ΠΑΟ! Άρα ψεύτες, γιουσουφάκια, αγνόησε την θέση των δικών σας 2 ομάδων!!! Και φυσικά έγινε ότι ζήτησε η συντριπτική πλειοψηφία!

 

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ #2

Γράφει ο Βόθρος: «Ήταν μάλιστα τέτοια η σιγουριά για το πώς θα δοθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, ώστε ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε σήμερα με επίσημη ανακοίνωση τον προπονητή του, έχουν ήδη μεταγραφεί σε ξένες ομάδες η Λαμπρούση και η Ζακχαίου, ενώ οι Ελληνίδες παίκτριες του είναι σχεδόν όλες ελεύθερες.»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Βασικά ΗΛΙΘΙΟΙ η σιγουριά ήταν προερχόμενη απο την ανακοίνωση της 7ης Μαίου της ΕΟΠΕ ότι διακόπτονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα Πρωταθλήματα! Είστε τόσο λοβοτομημένοι; Ή έχει γίνει τόσο εμμονή το ψέμμα που δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε;;; Πάρτε και την ανακοίνωση γιατί μάλλον ο θολωμένος σας συντάκτης μετράει απο το 1 ως το 3 για τους τίτλους του αφεντικού σας (το 4 δε χρειάζεται να το μάθει) ή μετράει τις «Πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες» που μαζέψατε για να φτιάξετε το γήπεδο με τις 500.135.000 μακέτες.

Αφού λοιπόν δε θα γινόταν το Πρωτάθλημα αν ήθελε μια αθλήτρια να πάει στο εξωτερικό, δε θα την αφήναμε;;;

 

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ #3

Ειρωνεύεται το σαπρόφυτο που έγραψε αυτό το κείμενο-παράκρουση το ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήθελε να παίξει και υποννοεί ότι δε θέλαμε.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Στην ψηφοφορία για το αν πρέπει να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα 10 είπαν να διακοπεί και 1 να συνεχιστεί. Ακόμα και εσείς ανόητοι θα καταλάβατε ποιός είναι αυτός ο 1 έτσι; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Κάνατε τη δουλειά σας. Μπερδέψατε τους οπαδούς των ομάδων σας και στοχοποιήσατε έναν ακόμα Καραμπέτσο που δεν υπέκυψε στις ορέξεις σας. Όμως εμείς σε κάθε ψέμα σας θα απαντάμε με στοιχεία και γεγονότα. Και θα δούμε πόση αλήθεια αντέχετε. Στην ξεφτίλα πάντως όριο δεν έχετε».