Ανδρεόπουλος: «Δεν είναι μισό πρωτάθλημα η νίκη, θέλουμε το 6/6»

Συντάκτης: Share:

Στα επόμενα παιχνίδια έστρεψε αμέσως την προσοχή του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

 

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού δεν τελείωσε την υπόθεση του τίτλου, αφού απομένουν έξι δύσκολα παιχνίδια.

«Μας ικανοποιεί το σκορ, δηλαδή η καθαρή νίκη. Πρώτον γιατί τη θέλαμε πολύ και δεύτερον επειδή μας διατηρεί σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού».

Για το αν είναι μισό πρωτάθλημα αυτή η νίκη ξεκαθάρισε: «Οχι δεν είναι μισό πρωτάθλημα. Απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε να πάμε σε δύο δύσκολες έδρες. Έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να φτάσουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε 6 νίκες. Ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού είναι πάντα ξεχωριστό».

Όσο για τη στήριξη του κόσμου, είπε: «Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια ματς απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Όταν έρχεται και η νίκη είμαστε διπλά χαρούμενοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Ο κόσμος αυτός μας έχει στηρίξει και στα δύσκολα. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις χαράς προς το πρόσωπο μας μας τιμούν».