Ανδρεόπουλος: «Δεν μας άφησαν το παραμικρό περιθώριο»

Συντάκτης: Share:

Στην ανωτερότητα των Ρώσων στάθηκε ο τεχνικός της Εθνικής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 

«Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην ανωτερότητα των Ρώσων, Δεν μας άφησαν το παραμικρό περιθώριο να μπούμε μέσα στο παιχνίδι και το μπλοκ τους ήταν κυρίως το στοιχείο που μας περιόρισε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

 

-Η σοβαρότητα που επέδειξαν από την αρχή ως το τέλος οι αντίπαλοι μας είναι κι ένα δείγμα για το πόσο μας υπολόγιζαν μετά την εικόνα που δείξαμε στην Α’ φάση της διοργάνωσης; «Δεν το γνωρίζω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι περιμέναμε τη Ρωσία να είναι πολύ συγκεντρωμένη. Περιμέναμε ότι θα έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια γιατί ξεκινούν τα νοκ άουτ ματς και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Κι οι Ρώσοι αντιμετώπισαν αυτό το παιχνίδι όπως ακριβώς έπρεπε

 

– Αισθάνεσαι ότι σήμερα ίσως δεν φτάσαμε στο υψηλότερο σημείο της απόδοσης μας. Ότι ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει λίγο παραπάνω; «Όχι, όχι… Και σήμερα είχαμε μια απόδοση που μπορεί να μη μεταφράστηκε σε πόντους, αλλά η προσπάθεια ήταν σε μέγιστο βαθμό. Πραγματικά το σκορ έμεινε χαμηλά λόγω της μεγάλης ικανότητας και της προσήλωσης της ρωσικής ομάδας. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι και η διαφορά με το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου βόλεϊ».