Φιλίποφ: «Ήρθαμε για το Κύπελλο» – Τερζής: «Προέχει ο ημιτελικός»

Συντάκτης: Share:
Φιλίποφ: «Ήρθαμε για το Κύπελλο» - Τερζής: «Προέχει ο ημιτελικός»

Για την προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα στο θεσμό του Κυπέλλου αναφέρθηκαν οι Γιούρι Φιλίποφ και Θάνος Τερζής κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ενόψει της έναρξης του Final-4 της Ιεράπετρας.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Γιούρι Φιλίποφ, ο οποίος τόνισε «Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον Δήμαρχο και όσους βοήθησαν για την διοργάνωση. Εγώ έχω ευχάριστες μνήμες γιατί είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση με Εθνική Νέων. Το αν θα αλλάξουμε κάτι θα φανεί αύριο, εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το Κύπελλο. Να παλέψουμε για κάθε μπάλα μέσα στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο Θάνος Τερζής, δηλώνοντας: «Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον Δήμαρχο και όσους βοήθησαν για την διοργάνωση. Εγώ έχω ευχάριστες μνήμες γιατί είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση με Εθνική Νέων. Η ομάδα μας είναι η περσινή κάτοχος και ξεκινώντας αύριο με τον ημιτελικό θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Βέβαια πρώτα είπαμε πως είναι ο αυριανός ημιτελικός και βλέπουμε».

Scroll Up