Γ.Σ. Ηρακλής: «Στηρίζουμε την προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ»

Συντάκτης: Share:
Γ.Σ. Ηρακλής: «Στηρίζουμε την προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ»

Η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή δίνει… μάχη να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει για να μπορέσει να παραμείνει στο επίπεδο της Volley League.

 

Με τον Γ.Σ Ηρακλής να στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια του τμήματος, καλώντας τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του:

Στηρίζουμε την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Το τμήμα αντιμετωπίζει μεν δυσκολίες, στεκόμαστε όμως στο πλάι του για να τις ξεπεράσει και να προχωρήσει και πάλι μπροστά!

 

Από αύριο (Τετάρτη 15 Ιανουαρίου) θα τεθούν σε κυκλοφορία εισιτήρια των 50 ευρώ (διαρκείας) και των 20 ευρώ με τα οποία μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε το τμήμα.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Iraklis Volleyball 2015 Hellas, το τμήμα αποφάσισε:

1: Να κυκλοφορήσει εισιτήριο διαρκείας του δεύτερου γύρου (50€)

 

2: Θα τυπωθούν χίλια εισιτήρια των (20€) με τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες ( με Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης κύπελλο, Εθνικό Αλεξανδρούπολης πρωτάθλημα και Ελπίδα Αμπελοκήπων)

 

3: Γίνεται έκκληση σε όποιον θέλει να βοηθήσει την ομάδα είτε καταθέτοντας κάποιο ποσό, είτε να βοηθήσει σε μορφή διαφημίσης- χορηγίας περνώντας από το Κατσάνειο Γυμναστήριο ή επικοινωνώντας στο 2310. 207-715.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων των 20€ αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας 50€ θα ξεκινήσει από το Κατσάνειο Γυμναστήριο την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.Ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 και οι φορείς που παρευρέθησαν στη σύσκεψη, καλούν τον κάθε Ηρακληδέα να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το τμήμα που μας έχει κάνει περήφανους.

Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1908

111 Χρόνια Αγώνων, Ιστορίας, Αξιοπρέπειας

 

Scroll Up