Καλμαζίδης: « Ο κόσμος είναι η… ένεση μας -Δυνατό παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Share:

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για το ντέρμπι της Παρασκευής (25/11, 19:15) με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας τη δυσκολία της αναμέτρησης ενώ παράλληλα τόνισε πως ο κόσμος του Δικεφάλου δίνει ώθηση στην ομάδα ώστε να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό.

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για τον Δικέφαλο, που φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena, με τον Ελληνοσουηδό τεχνικό να τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν πλέον συνηθίσει στο απαιτητικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα τόνισε πως θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Κέρδισε και μέσα στο γήπεδο του στο τελευταίο παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ελπίζω να είμαστε καλά κα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του παιχνιδιού».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Πρόγραμμα βουνό είχαμε όλη την προηγούμενη περίοδο. Είμαστε συνηθισμένοι πλέον σε αυτά. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε υγιείς και να παρατάξουμε την ομάδα όπως θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο δικός μου… πονοκέφαλος».

Αναφορικά με τη συμβολή του κόσμου: «Πλεονέκτημα δεν ξέρω αν έχουμε αλλά σίγουρα ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και είναι στο πλευρό μας. Δίνει μια “ένεση” ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».