Καλμαζίδης: «Σκληρό παιχνίδι, ζήσαμε έντονα τη νίκη!»

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στο PAOK Sports Arena, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να τονίζει πως η ομάδα του πήρε μια σπουδαία νίκη που εκτός από το βαθμολογικό όφελος θα ενισχύσει και την ψυχολογία των παικτών.

O ΠΑΟΚ πήρε «καθαρή» νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν συγκεντρωμένοι στη συνέχεια και κοιτάνε να βελτιώνονται ακόμα περισσότερο.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πάρα πολύ καλή νίκη. Την ζήσαμε έντονα. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Το έδειξε και το σκορ του πρώτου σετ. Δυστυχώς στο δεύτερο σετ χάσαμε την ενέργειά μας και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Βρήκαμε όμως δύναμη στα επόμενα και δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Είμαι πολύ χαρούμενος, εκτός του βαθμολογικού παράγοντα, κυρίως για τον ψυχολογικό.

 

Οι τέσσερις ομάδες είμαστε κοντά. Ειδικότερα οι τρεις, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι. Εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά και καλά. Αν μας φτάσει αυτό μέχρι το τέλος θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι».